Iniciació al teatre 1

PerPlàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques

Iniciació al teatre 1

Taller adreçat a nens i nenes de 6 i 7 anys, d’una hora i mitja de durada setmanal.

El teatre és una eina creativa, lúdica, social… Ens ajuda a créixer com a persones i artistes. Treu el millor de nosaltres i facilita l’empatia amb l’entorn.

Farem personatges, escenes, improvisacions, petits fragments textuals, exercicis dels del joc dramàtic per treure el millor actors i actriu que portem dintre.

Totes les activitats es realitzaran dintre d’un clima relaxat, càlid, distès, saludable, i sobre tot expressiu i artístic, tenint molta cura dels interessos i necessitats pròpies del/a nen/a.

La formació serà a càrrec de l’equip professional de Plàudite Teatre-Espai d’Arts Escèniques.

Del 18 de setembre de 2017 al 20 de juny de 2018

Hora: dilluns o dimecres de 17.30 a 19 h

Les classes es fan al Centre Cultural de Santa Eulàlia
Santa Eulàlia 60 (plaça interior)
08902 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Quant a l'autor

Plàudite Teatre - Espai d'Arts Escèniques administrator

Plàudite Teatre – Espai d’Arts Escèniques ofereix classes de teatre per a totes les edats a partir de 3 anys: per a nens i nenes, joves i adults. Des del 1998 treballem amb la finalitat de promoure activitats relacionades amb el món de la Cultura, l’Art i la Formació a través de les Arts Escèniques. Oferim cursos regulars de teatre, Teatre de Moviment, tallers intensius; formació, assessorament i coordinació per a professors de primària i de secundària. Donem suport des de l’art dramàtic a l’activitat regular escolar de professors, professores i alumnes. Un grup de teatre jove i un grup de teatre de adults. Ubicat al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Deixa un comentari